Recensământ de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recensământul de probă, programat pentru perioada 7-16 mai de Institutul Naţional de Statistică, se desfăsoară în judeţul Giurgiu în şase sectoare de recensământ: trei în municipiul Giurgiu şi câte un sector în localităţile: Slobozia, Remuş şi Frăteşti.

Ca să fie siguri că recensământul din 22-31 octombrie va fi un succes, Institutul Naţional de Statistică va organiza un recensământ de probă în perioada 7-16 mai.
În judeţul Giurgiu, recensământul de probă se desfăsoară în şase sectoare de recensământ: trei în municipiul Giurgiu şi câte un sector în localităţile: Slobozia,  Remuş şi Frăteşti.
În oraş un sector va fi delimitat de străzile: Gării, I.C.Brătianu, Nicolae Titulescu şi b-dul 1907. Un alt sector este delimitat de străzile: Videle şi Cărămidarii Vechi. Al treilea sector este delimitat de străzile: Mihai Viteazul, Dudului, Puişor şi Negru Vodă.
Cât despre cele din judeţ, în Slobozia sectorul va fi în apropiere de Primărie, de la numărul 478 la 587. În localitatea Frăteşti sectorul este delimitat de stăzile: Salciei, Bibiţa, Poieniţei, iar în Remuş sectorul va fi amplasat pe partea dreaptă a şoselei Giurgiu-Bucureşti, între penultima şi ultima stradă.
Autorităţile implicate asigură că toate informaţiile înscrise de recenzor în chestionar, ca răspuns la întrebările adresate, beneficiază de protecţia confidenţialităţii, garantată prin lege, că ele nu vor putea fi folosite în nici un alt scop decât cel statistic.
Recenzorii care vor participa la recensământul de probă vor fi statisticieni, toţi având obligaţia să poarte asupra lor documente de identificare, pe care le vor prezenta în momentul sosirii la domiciliile intervievaţilor.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite