Războiul declaraţiilor continuă. Petrişor Mustăţeanu susţine că a refuzat „combinaţiile” propuse de actualul primar al municipiului Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrişora Mustăţeanu (sursa foto: Facebook)
Petrişora Mustăţeanu (sursa foto: Facebook)

Replica tăioasă a primarului Nicolae Barbu dată săptămâna trecută unor reprezentanţi ai organizaţiei PNL Giurgiu care-l acuzau că n-are grijă de administraţie nu a rămas fără ecou. Miercuri, 22 august, a venit şi rândul celor acuzaţi să acuze.

Petrişor Mustăţeanu, unul dintre vicepreşedinţii organizaţiei municipale a PNL, susţine că atacul voalat al primarului Nicolae Barbu la adresa lui nu este unul gratuit.

Acesta a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc miercuri la sediul PNL Giurgiu că a refuzat în trecut să intre într-o serie de „combinaţii” cu actualul primar.

„Faptul că atunci când am fost director la ITM n-am cedat insistenţelor dumnealui de a închide ochii sau poate de a face anumite combinaţii, faptul că am încercat să-mi menţin poziţia de director şi de reprezentant al legii acolo şi nu am cedat insistenţelor dumnealui e un motiv suficient să mă atace ori de câte ori are ocazia în conferinţele de presă” a spus Petrişor Mustăţeanu.

Deşi iniţial a afirmat că va răspunde la orice întrebare a presei la finele conferinţei, Petrişor Mustăţeanu a refuzat să explice despre ce fel de favoruri şi „combinaţii” era vorba.

Şi-a apărat colegii de partid
În absenţa lui Ionel Muscalu şi Marian Măroiu, preşedintele interimar al organizaţiei municipale respectiv consilierul local, Petrişor Mustăţeanu le-a luat apărarea celor doi.

„Eu cred că domnul Barbu dacă tot se crede primarul manager ar trebui să-şi facă treaba de administrator la primărie şi nu să-i dea replici domnului Muscalu. Cât despre Marian Măroiu, să nu uite că acesta l-a iniţiat în politică, e cel care l-a făcut consilier local şi care i-a dat şansa, în baza experienţei acumulate, să poată ajunge să fie azi primarul municipiului Giurgiu” a încheiat Petrişor Mustăţeanu.

CITEŞTE ŞI: Primarul Nicolae Barbu despre Ionel Muscalu: „Dacă-l scoţi din sistemul politic şi-l bagi în sistemul privat, moare”

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite