Rapid Clejani a învins campioana municipiului Bucureşti şi a promovat în Liga a III-a de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid Clejani a promovat în premieră în Liga a III-a de fotbal (foto: Liga2.ro)
Rapid Clejani a promovat în premieră în Liga a III-a de fotbal (foto: Liga2.ro)

Performanţă incredibilă pentru echipa de fotbal Rapid Clejani. Echipa antrenată de Daniel Dumitru a promovat în premieră în Liga a III-a după ce a reuşit să treacă în această după-amiază de campioana municipiului Bucureşti, Metaloglobus (scor 2-1 după prelungiri).

La fel ca şi în finala pentru desemnarea campioanei judeţului Giurgiu, atacanţii Ginel Asan şi Constantin Ilie au fost eroii meciului, golurile lor ducând Clejaniul în cel de-al treilea eşalon al fotbalului românesc.

La barajul disputat pe stadionul Prefab din Modelu (judeţul Călăraşi), echipa din Clejani a fost încurajată de aproximativ 500 de suporteri veniţi cu 9 autocare şi 4 microbuze.

“Acum doi ani jucam în Liga Onoare. Nu mi-am imaginat niciodată că într-un timp atât de scurt vom ajunge în Liga a III-a. Este meritul băieţilor, au jucat senzaţional, inclusiv împotriva arbitrilor care ne-au tocat astăzi. Am terminat meciul în opt oameni. Nu au jucat pe nicio primă. Au jucat pentru ei şi pentru onoarea comunei” a declarat primarul localităţii Clejani, Florin Nidelea, principalul finanţator al Rapidului.

Vor juca meciurile de pe teren propriu la Giurgiu
Nidelea susţine că trei dintre jucătorii săi au fost remarcaţi de trimişi ai unor echipe din Liga a II-a şi că în aceste zile este posibil ca aceştia să fie vânduţi.

“Asan şi Ilie pot evolua din sezonul viitor la echipe din Liga a II-a, am primit oferte concrete pentru ei. Al treilea jucător îl ţin deocamdată secret” a mai spus Nidelea care a subliniat faptul că va încerca să completeze lotul cu jucători de valoare cu care să reziste în Liga a III-a.

“Am defilat în campionatul judeţean, dar suntem convinşi că în Liga a III-a concurenţa este una mult mai puternică. Bineînţeles că vom face achiziţii”

Până la finalizarea lucrărilor la stadionul din comună, echipa sa va evolua la Giurgiu, cel mai probabil pe stadionul “Dunărea Port”. “Am primit sprijinul primarului Lucian Iliescu şi al echipei Nova Force şi vom juca meciurile de pe teren propriu la Giurgiu. Stadionul din Clejani este realizat în proporţie de 80% şi cel mai probabil la anul ne vom întoarce şi vom evolua pe el” a spus Nidelea.

“Aş fi intrat şi eu pe teren că am legitimaţie, dar mi-am uitat echipamentul acasă” – Florin Nidelea, primar comuna Clejani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite