Radio Giurgiu a devenit, de azi, realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radio Giurgiu a reînceput să emită pentru giurgiuveni
Radio Giurgiu a reînceput să emită pentru giurgiuveni

Odată cu Ziua Femeii, Radio Giurgiu a început să emită. Deocamdată, doar on-line, urmând ca, în scurt timp, să îşi obţină şi frecvenţa pentru antenă.

La „ceremonia” de inaugurare a celui mai nou post de radio din oraş, au participat cei care, acum 14 ani, erau vocile din spatele microfoanelor şi al staţiilor.

Au fost prezenţi Gim Diaconescu, Emi David, Costi Barbu sau Nicuşor Popescu, cei care, în anii de pionierat ai radioului, când se învăţa munca aceasta mai mult din mers şi „după ureche”, animau petreceri sau majorate cu melodiile difuzate.

La întâlnire s-au depănat amintiri şi s-au făcut planuri. Cu toţii au căzut de acord că era nevoie de un post de radio în oraş, un post care să îi ţină pe toţi la curent.

„Cuvântul de ordine pentru mine este nostalgie, pentru că acesta este sentimentul de când am intrat aici. Ceea ce e sigur e că acest post de radio nu va fi unul „constipat”, ci unul deschis giurgiuvenilor” – Gim Diaconescu.

„Provocarea este cuvântul de ordine. Demarăm un proiect, în care ne implicăm trup şi suflet cu toţii” – Costi Barbu.

„Am emoţii, ca acum 14 ani, când am pătruns pentru prima dată în studioul Radio Giurgiu” – Nicuşor Popescu.

„Sunt mulţumit de faptul că merge, că emitem fără rateuri, şi că, mai mult ca sigur, giurgiuvenii ne ascultă” – Emi David.

Deocamdată, postul local de radio poate fi ascultat pe internet, pe www.radiogiurgiufm.ro, urmând ca în scurt timp să se reîncerce dobândirea unei frecvenţe, după ce mai multe încercări anterioare au fost sortite eşecului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite