Puştii de la CSS Giurgiu au făcut spectacol în Bulgaria la un turneu de fotbal în sală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbaliştii de la CSS Giurgiu (centru, echipament albastru închis) au fost cei mai buni
Fotbaliştii de la CSS Giurgiu (centru, echipament albastru închis) au fost cei mai buni

Micii fotbalişti de la CSS Giurgiu (grupa celor născuţi în 2002) antrenaţi de prof. Adonis Puiu au câştigat duminica trecută trofeul „Pavel Burmov” disputat în Gabrovo (Bulgaria). Deşi a fost singura echipă străină invitată la competiţie, CSS Giurgiu s-a impus fără probleme câştigând toate cele patru partide disputate.

La turneul de fotbal în sală au participat cinci echipe, alături de CSS Giurgiu fiind prezente gazdele de la FK Yantra Gabrovo dar şi FK Etar Veliko Tarnovo, FK Levski Ruse şi PFC Montana.

„Pavel Burmov a fost unul dintre marii fotbalişti bulgari născuţi în Gabrovo, turneul care îi poartă numele având prima ediţie în anul 2002. Am fost invitaţi de organizatori şi am decis să mergem acolo şi să câştigăm” a declarat pentru „Adevărul” antrenorul formaţiei giurgiuvene, Adonis Puiu.

Sistemul de disputare a fost unul simplu: s-a jucat fiecare cu fiecare, echipa cu cele mai multe puncte intrând în posesia trofeului.

Jucătorii giurgiuveni au reuşit să uimească asistenţa câştigând într-o manieră categorică toate cele patru partide.

Giurgiuvenii au marcat 17 goluri

"Piticii" CSS-ului au marcat 17 goluri în Bulgaria

„A fost multă lume la turneu. La fiecare gol marcat, speaker-ul sălii spunea numele marcatorului, astfel că la final toţi cei de-acolo învăţaseră numele jucătorilor noştri” a mai spus Adonis Puiu.

Mai greu pentru formaţia giurgiuveană a fost să ajungă la turneu decât să-l câştige. Pentru că nu au beneficiat de un microbuz care să-i ducă în Bulgaria, micuţii fotbalişti au fost transportaţi cu maşina antrenorului şi cu două autoturisme ale unor părinţi.

Iată rezultatele înregistrate de CSS Giurgiu şi lotul deplasat în Bulgaria:
CSS Giurgiu – FK Levski Ruse 3-2
CSS Giurgiu PFC Montana 4-2
CSS Giurgiu – FK Yantra Gabrovo 7-0
CSS Giurgiu – FK Etar Veliko Tarnovo 3-0


Lotul formaţiei CSS Giurgiu: Nelu Negoiţă, Vlad Şerbănescu, Eugen Niculae, Alexandru Popescu, Toni Constantin, Eduard Cojocaru, Tudor Bealcu, Cătălin Bălţat.

Golurile formaţiei giurgiuvene au fost marcate de Alex Popescu (6 goluri, cel mai bun marcator şi jucător al turneului), Vlad Şerbănescu (5 goluri), Cătălin Bălţat şi Tudor Bealcu (ambii câte 2 goluri), Eduard Cojocaru şi Toni Constantin (ambii câte un gol).

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu aceşti copii când vor creşte dat fiind faptul că în acest moment în Giurgiu nu mai există grupe de juniori A şi B, acestea evoluând sub titulatura de Astra la Ploieşti.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite