Profesorii giurgiuveni îşi aşteaptă astăzi salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două săptămâni în care au aşteptat să le fie virate salariile aferente lunii februarie, problema celor câteva zeci de cadre didactice care fac parte din Centrul bugetar „Tudor Vianu” va fi rezolvată, în această după-amiază profesorii urmând să-şi primească pe card, banii pentru luna trecută.

Consiliul local a aprobat la sfârşitul săptămânii trecute, în sedinţa de consiliu, suplimentarea bugetului pentru plata salariilor  profesorilor din centrul bugetar „Tudor Vianu”, dar şi pentru Seminarul Teologic „Sfântul Ioan Valahul”.
Grevă japoneză
„S-a suplimentat bugetul cu aproximativ 6 milioane de lei. Aşteptăm ca astăzi să fie viraţi banii, am depus încă de vineri toate documentele. Sunt 11 instituţii de învăţământ din municipiu care aparţin de centrul nostru bugetar. Sperăm să se rezolve această situaţie”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Adelina Burlacu, directorul Liceului Teoretic „Tudor Vianu”.
Săptămâna trecută, mai mulţi profesori din această instituţie de învăţământ au protestat prin grevă japoneză pentru că nu şi-au primit salariile. Au purtat câte o banderolă la mână în semn de nemulţumire, dar au continuat să meargă la ore.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite