Principele Radu al României şi-a lansat astăzi la Giurgiu cartea „Provizoratul istoric”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lansarea "Provizoratului istoric" va avea loc la Ateneul Nicolae Bălănescu din Giurgiu
Lansarea "Provizoratului istoric" va avea loc la Ateneul Nicolae Bălănescu din Giurgiu

Giurgiu a primit astăzi, începând cu ora 11.30, vizita Alteţei Sale Regale Principele Radu care şi-a lansat cel mai recent volum de publicistică – „Provizoratul istoric”.

Lansarea de carte a avut loc în sala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu”, începând cu ora 11.30 şi a reunit oficialităţi locale şi judeţene, oameni de cultură, cadre didactice, elevi şi jurnalişti.

Cartea "Provizoratul istoric" cuprinde articole, eseuri, declaraţii şi conferinţe din anii 2007-2010 şi arată de ce nu avem încă un stat cu instituţii profesioniste, care să lucreze complementar, în contextul dezvoltării statale din ultimul secol şi jumătate.

Principele este autorul mai multor volume, între care: „Ana a României - Un război, un exil, o viaţă”, „Mihai al României”, „Elena, portretul unei regine”, „Nunta de diamant”, „Coroana română”, „Europa din noi” sau „Biblioteca în flăcări”.

Rămâi pe giurgiu.adevarul.ro şi află mai multe amănunte despre vizita Alteţei Sale Regale Principele Radu dar şi ca să vezi o înregistrare video cu discursul său.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite