Primarul unei comune din judeţul Giurgiu a accidentat mortal un biciclist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul giurgiuvean a accidentat mortal un biciclist.
Primarul giurgiuvean a accidentat mortal un biciclist.

Marin Mototolea, primarul localităţii Valea Dragului, judeţul Giurgiu, este cercetat pentru ucidere din culpă, după ce, luni, 8 octombrie, în jurul orei 8.00, a accidentat mortal un biciclist în comuna Berceni, judeţul Ilfov.

UPDATE, ora 17.00:  “Adevărul” a reuşit să ia legătura cu primarul comunei Valea Dragului. Marin Mototolea a declarat că persoana accidentată i-a tăiat calea, traversând de-a latul şoselei, pe bicicletă, fără să se asigure. Victima, un bătrân în vârstă de 80 de ani, a murit pe loc.

“Biciclistul a apărut spontan şi a traversat şoseaua fără să se asigure. Am încercat să evit impactul, m-am dus pe trotuar şi am intrat într-un copac însă l-am acroşat cu colţul microbuzului. Am fost dus la poliţie pentru declaraţii, mi s-au recoltat probe de sânge, se face ancheta, aşa cum este normal” a spus Marin Mototolea.

“Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Am carnet de conducere din 1983, peste un milion de kilometri parcurşi la volan însă din păcate acum nu mai pot întoarce ce s-a întâmplat. Nu mă simt vinovat. Mă supun legii” a mai declarat primarul din Valea Dragului.

Marin Mototolea se află la primul mandat ca primar al localităţii giurgiuvene Valea Dragului. Acesta a candidat din partea USL la alegerile locale din 10 iunie, obţinând 57% din cele peste 2.200 de voturi valabil exprimate.

-----------------------------------------------------------

Sursele din cadrul Poliţiei au declarat pentru Mediafax că primarul comunei Valea Dragului, Marin Mototolea, conducea un microbuz dinspre comuna Vidra spre Bucureşti, iar la un moment dat un biciclist care venea din sens opus ar fi făcut un viraj la stânga, fără să se asigure, edilul nemaiputând să evite impactul.

Primarul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind zero, au precizat sursele citate.

Poliţiştii au deschis pe numele lui Marin Mototolea un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite