Primarul Lucian Iliescu este cu ochii pe centrele de colectare fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul municipiului Giurgiu a vorbit în cea mai recentă conferinţă de presă despre faptul că e nevoie de mai mulţi reprezentanţi ai ordinii publice în oraş pentru a împiedica furturile bunurilor ce aparţin domeniului public. Lucian Iliescu face apel la giurgiuveni să protejeze bunurile publice.

Primarul Lucian Iliescu crede că sunt probleme cu menţinerea ordinii publice din cauza reorganizărilor care se produc la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Acesta spune că e nevoie de mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali pe străzi pentru a împiedica furturile. Lucian Iliescu spune că s-au înmulţit cazurile de furturi ale capacelor de canalizare şi este hotărât să ia la verificat toate centrele de colectare fier vechi din oraş şi să fie neiertător cu patronii centrelor unde sunt descoperite obiecte ce aparţin domeniului public.
„Mi-e foarte greu să mai apelăm la poliţie şi jandarmerie având în vedere că în cadrul MAI este o perioadă grea, de nesiguranţă. Încercăm să acoperim cu cei de la Poliţia Locală, dar trebuie întâi să îi pregătim. Au început să se fure capacele de canalizare şi din acest motiv vom verifica toate centrele de colectare şi dacă vom găsi bunuri publice vom cere măsuri aspre”, a declarat primarul Lucian Iliescu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite