Primăria şi Biserica vor navele fluviale ale IPJ Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două nave fluviale de patrulare, o navă cu scop didactic şi o barcă metalică sunt patru ambarcaţiuni de care Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Giurgiu se va despărţi începând cu luna viitoare. Acestea au o vechime de aproximativ 50 de ani şi nu mai sunt în stare de funcţionare. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu le va ceda gratuit.

Navele au fost preluate de IPJ Giurgiu în luna septembrie a anului trecut de la Centrul de Formare şi Pregătire a personalului Giurgiu (cunoscută în trecut drept Şcoala de Marină), instituţie care s-a desfiinţat. Acestea erau utilizate în scop didactic de cadrele vechii şcoli, fiind adaptate la necesităţile instituţiei. Ambarcaţiunile au reprezentat un caz fortuit, IPJ Giurgiu neavând structura şi personalul necesar pentru folosirea acestora.
După şase încercări eşuate de a le vinde prin licitaţie, IPJ Giurgiu trebuie să le cedeze gratuit, conform legii, instituţiilor interesate.

Află în ediţia de mâine a ziarului "Adevărul" cine şi-a arătat interesul pentru ambarcaţiuni şi ce se va întâmpla cu ele.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite