Preţuri de producător la târgul agricol din Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta apicolă este una bogată
Oferta apicolă este una bogată

Peste 40 de producători agricoli din toată ţara au fost prezenţi astăzi la deschiderea oficială a celei de-a şasea ediţii a „Zilelor Agriculturii Giurgiuvene”. Faţă de anii trecuţi, locaţia a fost schimbată, giurgiuvenii interesaţi de produse proaspete şi ieftine îi găsesc  pe „fermieri” în apropierea parcului Mihai Viteazul.

Mai mulţi producători giurgiuveni au primit din partea organizatorilor (Expo Muntenia şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu) diplome pentru activitatea depusă, după care giurgiuvenii au fost invitaţi să cumpere sau să deguste o parte dintre produse.

Oferta din acest an este una bogată, cuprinzând maşini şi utilaje agricole, flori, păsări, legume, fructe, produse din panificaţie şi apicultură sau preparate din carne, toate la preţuri de producător şi cu numeroase reduceri.

“Deocamdată giurgiuvenii sunt la serviciu dar sper ca mâine să vină în număr cât mai mare la târg pentru că oferta este generoasă. Participăm în fiecare an cu produse apicole: miere polifloră, mană, faguri, propolis dar şi accesorii pentru creşterea albinelor. Produsele sunt natural, iar preţurile variază între 10 şi 15 lei” afirmă Irodian Zlate, unul dintre cei mai importanţi apicultori giurgiuveni.

Târgul agricol din acest an este deschis până duminică, 2 octombrie.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite