Premii de 10.000 de euro pentru copiii giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia „Nicolae Barbu” din Giurgiu a pus duminică la bătaie aproximativ 250 de premii în valoare totală de 10.000 de euro pentru copiii din municipiu, pentru a sărbători în avans ziua 1 iunie.

Peste 300 prichindei, preşcolari şi şcolari şi-au luat părinţii de mână şi i-au dus în faţa teatrului “Ion Vinea”, acolo unde s-a construit preţ de câteva ore o adevărată lume a copiilor, cu muzică, spectacol de teatru de păpuşi şi dansuri moderne. Micuţii n-au ratat ocazia de a-şi picta chipurile, s-au fotografiat la panourile cu personaje de poveste şi au arătat cât de talentaţi sunt la concursul de desen.
Pentru a participa la concursul cu premii, tinerii cu vârste de până la 18 ani au trebuit să completeze teste logice şi de perspicacitate.

Scutere şi ATV-uri, cele mai dorite premii

Biletele cu numele celor admişi la concurs au fost extrase în prezenţa lui Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), invitat special al echipei Kiss FM de la Giurgiu care pentru câteva ore a dat în mintea copiilor. N-au lipsit nici actorii teatrului Ion Vinea costumaţi în clowni care au făcut deliciul publicului.
Copiii giurgiuveni au câştigat de la jocuri Lego, biciclete, skateboard-uri, aparate foto, role, dvd playere,  console wii, mingi de fotbal şi volei, până la elicoptere HG light cu telecomandă, scutere şi atv-uri.
“Am un colectiv foarte bun de voluntari la fundaţie care lucrează cu plăcere, fiecare vine cu idei şi le alegem pe cele bune, aşa au început lucrurile şi cu acest eveniment.Până acum nu s-a mai făcut un astfel de eveniment, la aşa amploare. Am completat tombola cu un concurs de desene, pentru că am vrut ca cei mici şi tinerii să conştientizeze că totul se câştigă prin muncă. Am peste 1.000 de desene strânse şi multe dintre acestea sunt foarte bune, asta demostrează că avem copii foarte talentaţi. Depinde de noi ce valori le prezentăm pentru ca ei să-şi aleagă modele pe mai departe”, a spus Nicolae Barbu, preşedintele fundaţiei.
Copiii giurgiuveni au câştigat de la jocuri Lego, biciclete, skateboard-uri, aparate foto, role, dvd playere,  console wii, mingi de fotbal şi volei, până la elicoptere HG light cu telecomandă, scutere şi atv-uri.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite