VIDEO / Poştăriţa iute de picior: "Am câştigat mai mult de jumătate din salariu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Marşul Factorilor Poştali” a reunit astăzi 100 de factori poştali din municipiul şi judeţul Giurgiu, care şi-au arătat veleităţile sportive participând la cea de-a 35-a ediţie a acestei competiţii sportive.

Poştăriţele au avut de parcurs o distanţă de 3.000 de metri, iar poştaşii 7.000 de metri. Organizatorii manifestării, Compania Naţională Poşta Română şi Sindicatul Judeţean de Poştă Giurgiu le-a acordat câştigătorilor premii în bani, în valoare totală de 2.000 de lei.

Au fost acordate 3 premii, pentru fiecare categorie (bărbaţi şi femei), premiul I - 300 de lei, premiul II – 250 de lei şi premiul III – 200 de lei. Au mai fost premiaţi cu câte 100 de lei, cel mai tânăr, cel mai vârstnic şi cel mai tehnic factor poştal. Un lucru inedit îl constituie faptul că 16 ani la rând, premiul I a fost câştigat de Florica Albu, în vârstă de 43 de ani, o poştăriţă din satul Hodivoaia.

„ De când m-am angajat am câştigat întotdeauna primul loc la «Marşul Factorilor Poştali», la faza judeţeană. Mă bucur că am câştigat! Premiul valorează mai mult de jumătate din salariul pe care îl iau într-o lună” ne mărturiseşte Florica. Femeia a obţinut anul trecut locul I pe ţară, la faza naţională.

La bărbaţi, cursa a fost câştigată de Lucian Mihalache, din satul Falaştoaca, acesta surclasându-l pe cel care s-a menţinut pe primul loc, timp de 20 de ani, Ion Trandafir din satul Crevedia Mare.

Listă câştigători:

feminin:

Locul I -  Florica Albu - Hodivoaia

Locul II - Nicoleta Dinu - Mihai Bravu

Locul III - Eugenia Ţaga - Giurgiu

masculin:

Locul I - Lucian Mihalache - Falaştoaca

Locul II - Ion Trandafir - Crevedia Mare

Locul III - Gheorghe Stanimir - Giurgiu

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite