Pompierii giurgiuveni s-au luptat cinci ore să stingă un incendiu izbucnit la o casă de locuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Agoniseala de-o viaţă a unei familii din localitatea giurgiuveană Slobozia s-a făcut scrum, la propriu, din cauza unui incendiu izbucnit miercuri după-amiază. Două echipaje de pompieri aparţinând ISU Giurgiu s-au luptat din greu cu flăcările, reuşind să stingă incendiul după aproximativ cinci ore.

Dispeceratul ISU Giurgiu a fost anunţat despre izbucnirea incendiului în jurul orei 17.30, la faţa locului fiind trimise două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu.

Deşi au ajuns în câteva minute, focul cuprinsese întreaga casă, manifestându-se cu violenţă. Pompierii au avut nevoie de cinci ore pentru a lichida incendiul care, cel mai probabil, a izbucnit de la jarul căzut din sobă.

În incendiu au ars acoperişul, patru uşi, trei tone de lemn de foc, mai multe obiecte de mobilier, electrocasnice, acte şi obiecte de îmbrăcăminte.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, lt. Gabriela Olexiuc, intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că proprietarul casei depozitase în două camere câte trei tone de lemne şi îmbrăcăminte.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite