Pompierii din Giurgiu au un nou şef începând cu această lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă "Vlaşca" Giurgiu, începând cu 15 august, este lt.col. Emil Apostol. Numirea sa a fost făcută prin împuternicire pe o perioadă de un an de zile.

Emil Apostol şi-a propus ca, în perioada în care asigură interimatul conducerii instituţiei, să continue proiectele începute de predecesorilor săi. Printre acestea, cel mai important este dotarea parcului auto cu trei noi autospeciale Scania, de înaltă performanţă.

"Indiferent de încercările la care vom fi supuşi noi, cei din conducere, îi asigur pe concetăţenii noştri că vom răspunde cu aceeaşi promptitudine solicitărilor" declara proaspătul conducător al ISU Giurgiu.

Înainte de a veni la Giurgiu, Emil Apostol a mai ocupat funcţia de locţiitor al detaşamentului de pompieri Pieptănari - Bucureşti, de comandant al Secţiei Grozăveşti, comandant al Unităţii "Mihai Vodă" - Bucureşti şi comandant al Grupei III de Intervenţie Bucureşti.

Conducerea ISU va fi asigurată prin interimat până la data susţinerii examenului pentru ocuparea postului, cel mai probabil în perioada 17 - 23 septembrie 2011.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite