Poliţia rutieră este cu ochii pe şoferii giurgiuveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii giurgiuveni sunt hotărâţi să nu-i ierte pe cei care încalcă legea
Poliţiştii giurgiuveni sunt hotărâţi să nu-i ierte pe cei care încalcă legea

Condiţiile meteo nefavorabile şi zăpada de pe carosabil îi fac pe poliţiştii să înmulţească numărul acţiunilor în trafic. Mai mult de 50 de agenţi ai Serviciului Rutier vor fi prezenţi pe drumurile publice atât  în municipiu dar şi în judeţul Giurgiu. În această seară, începând cu ora 18.00, poliţiştii vor da startul unei acţiuni care vizează depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alco

Acţiunea se va desfăşura până la ora 02.00 iar echipajele de poliţie vor fi prezente în oraşul Mihăileşti dar şi în localităţile Buturugeni, Ogrezeni, DN 41 în Băneaasa, Prundu, Greaca, DJ 412 în localitatea Colibaşi.

Echiparea autoturismului pentru iarnă

Duminică, traficul va fi în continuare supravegheat de oamenii legii. Acţiunea va începe la ora 15.00 şi se va întinde până spre seară, la orele 21.00. Poliţiştii vor acţiona pentru sancţionarea celor care depăşesc viteza legală din şi în afara localităţii fiind angrenate şi aparatele radar din dotare. Echipajele vor fi prezente pe DN 6 în localităţile Gorneni şi Mihăileşti dar şi pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti.
În municipiu, poliţiştii îi vor lua la întrebări pe cei care nu acordă prioritate pietonilor, şoseaua Bucureşti fiind principala zonă cu probleme.
Comisar şef Marian Popescu, şeful Poliţiei Rutiere Giurgiu, a spus pentru „Adevărul de Seară” că giurgiuvenii trebuie să-şi verifice autoturismul înainte de a pleca la drum.
„Trebuie verificată starea bateriei, înlocuirea lichidului de parbriz acolo unde este cazul,sistemul de frânare trebuie să fie în perfectă stare de funcţionare şi mai ales”, a completat Marian Popescu.
De asemenea, conducătorii auto nu trebuie să ignore previziunile meteo şi să-şi echipeze maşinile cu lanţuri antiderapante şi mai ales să se informeze depre modul de montare a acestora.
Potrivit meteorologilor, la Giurgiu nu va mai ninge în perioada următoare însă vor exista condiţii de lapoviţă şi de aici posibilitatea creării poleiului.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite