Petrecere cu muzică şi paradă militară la Ghimpaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghimpeţenii sărbătoresc astăzi 436 de ani de la atestarea documentară a comunei. Ziua va debuta cu meciul dintre echipa locală Unirea Ghimpaţi şi AS Buturugeni, urmată de o paradă militară a Unităţii 2208. Trupa Heaven, Gheorghe Gheorghiu şi trupa Hara sunt doar câteva dintre numele care vor urca astăzi pe scenă.

“Ziua comunei Ghimpaţi” organizată în parcul comunal a ajuns deja la a VIII-a ediţie. Micii sfârâie pe grătare, iar aleile se umplu de fiecare dată cu localnicii din comună dar şi din localităţile apropiate.
Petrecerea din acest an va debuta cu un meci de fotbal dintre echipa locală Unirea Ghimpaţi şi AS Buturugeni. Primăria Ghimpaţi şi consiliul local au pregătit o surpriză special pentru ghimpeţeni, o paradă militară a Unităţii 2208.
De asemenea, 21 de cupluri vârstnice vor fi premiate pentru 50 de ani de căsătorie. Petrecerea va continua până noaptea târziu cu muzică pentru toate gusturile.
Trupa Heaven, Gheorghe Gheorghiu, trupa Hara, formaţia Generic, Neta Soare, Marius Măgureanu şi Jean de la Craiova vor încinge atmosfera.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite