Perne şi produse farmaceutice de la japonezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curioşii au putut bea apă alcalină puternic ionizată
Curioşii au putut bea apă alcalină puternic ionizată

Ilie Olteanu, reprezentantul în România al Institutului Japonez de Cercetare Nikken, împreună cu alţi doi colaboratori români, a prezentat celor 50 de persoane aflate astăzi în sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „I. A. Bassarabescu” produse şi tehnici naturiste pentru sănătate şi bunăstare.

Giurgiuvenii sperau să întâlnească japonezi adevăraţi care să îşi prezinte produsele, însă s-au înşelat. Chiar şi reprezentanţii bibliotecii au fost luaţi prin surprindere, aceştia amenajând o expoziţie de carte despre cultura, civilizaţia, turismul şi medicina tradiţională a statului asiatic.
Au fost prezentate, printre altele, tălpici pe bază de magneţi naturali, o pernă dintr-un material special care conţine extract din carapace de broască ţestoasă, şosete, un dispozitiv de filtrare a apei şi un filtru de aer, produse cosmetice sau farmaceutice.

Conform spuselor lui Ilie Olteanu, orice produs Nikken are la bază energia solară menţinând tonusul, prevenind şi vindecând o serie de afecţiuni. În timpul prezentării, giurgiuvenii au fost invitaţi să completeze o serie de formulare prin care îşi dădeau acordul să devină colaboratori ai Nikken, putând în acest fel să comande produsele firmei.





Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite