Pentru două zile, doamnele au schimbat cratiţa cu volanul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorii şi organizatorii Raliului Frumuseţii 2012
Câştigătorii şi organizatorii Raliului Frumuseţii 2012

Devenit tradiţie, Raliul Frumuseţii, concurs auto ce se desfăşoară în fiecare an în imediata apropiere a zilei de 8 martie, a reunit, la cea de-a 16-a ediţie, desfăşurată în acest week-end la Ruse (sâmbătă) şi Giurgiu (duminică) 18 echipaje, în totalitate feminine.

Dornice să demonstreze domnilor că şi ele sunt la fel de pricepute în ale competiţiilor auto, participantele au luat în serios „misiunea” de a concura.

În cele trei etape derulate la Giurgiu, s-au întrecut în slalom, slalom paralel şi în îndemânare. Doar câte o pală de vânt mai reuşea să doboare popicele, pentru că şoferiţele le-au lăsat neatinse.

La final, după o zi extrem de plină, Cupa Primarului Giurgiu a fost câştigată de echipajul bulgar Konstanţa Tomova/Galina Petcova, pe un Fiat 500.

Nici româncele nu s-au lăsat mai prejos, adjudecându-şi, sâmbătă, la Ruse, titlul de Miss Rally, prin Alexandra Grapă, o giurgiuveancă în vârstă de doar 22 de ani.

Cele mai bune clasări ale fetelor noastre au fost locurile doi şi trei la grupa maşinilor de 1600 cmc, prin Andreea Călineaţă şi Alexandra Grapă.

Organizatorii, Automobil Club Royal Giurgiu şi Clubul Donau Motorsport Ruse s-au arătat încântaţi de această ediţie, propunându-şi ca anii viitori să înveţe din eventualele greşeli.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite