Pentru a treia oară consecutiv în "şaisprezecimile" Cupei. Astra II Giurgiu poate întâlni Steaua, Dinamo sau Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea Astrei II în „şaisprezecimile” Cupei îi face pe suporterii giurgiuveni să viseze la un meci pe „Marin Anastasovici” contra Stelei, a lui Dinamo sau Rapidului. Dacă antrenorul principal al formaţiei n-are vreun adversar preferat, managerul sportiv speră la o echipă din a doua jumătate a clasamentului Ligii I.

Victoria înregistrată ieri după-amiază în faţa Chindiei Târgovişte a dus formaţia giurgiuveană pentru a treia oară consecutiv în „şaisprezecimile” Cupei României.

 Antrenorul Imilian Şerbănică susţine că nu are o preferinţă în ceea ce priveşte următorul adversar din Cupă şi că toate formaţiile din primul eşalon sunt mai bine cotate decât echipa de la malul mării.

„Nu am nicio preferinţă. Am ajuns până în această fază şi cred că nu există echipă slabă în Liga I. Sper totuşi să evoluăm pe teren propriu” a declarat Imilian Şerbănică care se arată interesat deocamdată de meciul cu Farul Constanţa din etapa viitoare.

De cealaltă parte, managerul sportiv Stelian Marin speră ca următorul adversar al Astrei II să fie o echipă din a doua jumătate a clasamentului Ligii I.

„Mi-aş dori un adversar nu chiar dintre cele de pe primele locuri. Dintre o echipă tare şi una mai accesibilă aş alege cea de-a doua variantă pentru că vrem să forţăm pătrunderea în optimi. Va conta mult şi unde se va disputa meciul respectiv. Am avea mai multe şansă dacă am juca la Giurgiu” a spus Stelian Marin.

Astra II Giurgiu s-a calificat marţi, 6 septembrie, în „şaisprezecimile” Cupei României, după ce a câştigat, scor 1-0, în deplasare, meciul cu Chindia Târgovişte. Unicul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Rusu în minutul 49.

Tragerea la sorţi pentru „16-imi” va avea loc vineri, 9 septembrie, la Casa Fotbalului. În această fază intră în competiţie şi echipele din Liga I. Meciurile se vor disputa într-o singură manşă pe 20, 21 sau 22 septembrie.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite