Pensionarii giurgiuveni şi-au încrucişat undiţele într-un concurs de pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape trei kilograme de peşte. Atât au prins cei 23 de giurgiuveni trecuţi de prima tinereţe participanţi astăzi la prima ediţie a Concursului de Pescuit Sportiv pentru Pensionari desfăşurat între orele 7.30 şi 11.00 pe malul stâng al Canalului Plantelor din Giurgiu

Specialiştii de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Giurgiu au declarat că motivul principal pentru care peştele nu prea a „muşcat” astăzi nu se datorează lipsei de talent a concurenţilor ci nivelului scăzut al apei care a gonit cea mai mare parte a peştelui  în Dunăre.

„Nu prea trage domnule. Am prins un singur baboi până acum, dar e cam mic. Poate îl fotografiaţi voi şi îl măriţi cumva” a declarat hâtru unul dintre concurenţi.

De altfel distracţia a fost cuvântul de ordine pentru pescarii amatori, interesaţi mai mult de ghinionul vecinului decât de „firul întins”.

Câştigătorul primei ediţii a fost declarat Lucian Toropoc, bărbatul reuşind să pună pe cântar un total de 600 de grame de peşte. Acesta a fost urmat în clasament de către Dorin Mehedinţu (385 de grame) şi Aurel Ihora (365 de grame).

Cei trei au fost premiaţi cu diplome, undiţe şi bani, competiţia încheindu-se cu o petrecere cu peşte la grătar udat din plin cu vin de cea mai bună calitate.

„Niciunul dintre concurenţi nu este un profesionist. Am vrut în primul rând să ne destindem, să ne simţim bine. Vrem să mai organizăm în toamnă un concurs asemănător şi sper ca de această dată să le convingem şi pe doamne să participe alături de noi” a declarat Marcel Vulcan, preşedintele Sindicatului Pensionarilor Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite