Patru giurgiuveni sunt cercetaţi penal după ce au snopit în bătaie un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Patru persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 35 de ani au intrat la începutul acestei luni în casa unei giurgiuvence şi l-au bătut cu bestialitate pe concubinul acesteia. Bărbatul va trebui să rămână două luni în spital pentru a-şi reveni.

Adrian C. (35 de ani), Marius C. (18 ani), Dorel G. (32 de ani) şi M. V. (15 ani) au intrat pe 1 martie în curtea şi ulterior în casa Roxanei B. Unde l-au bătut pe concubinul acesteia timp de 10 minute cu pumnii, picioarele şi mai multe obiecte contondente.

Transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Giurgiu, victima a fost diagnosticată cu multiple trumatisme în zona feţei, toracelui, mâinilor şi picioarelor şi mai multe plăgi în zona gambei drepte. Medicii au stabilit că bărbatul va avea nevoie de aproape două luni de spitalizare pentru vindecarea rănilor.

Poliţiştii giurgiuveni au reuşit să-i găsească miercuri, 7 martie, pe agresori, aceştia fiind acuzaţi de vătămare corporală gravă, violare de domiciliu şi distrugere.

Judecătoria Giurgiu a dispus arestarea preventivă a lui Adrian C. Pe o perioadă de 29 de zile, iar pentru ceilalţi trei complici interdicţia de părăsire a municipiului pentru următoarele 30 de zile. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite