Parfumuri şi articole de îmbrăcăminte contrafăcute, descoperite în vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flacoanele şi articolele de îmbrăcăminte purtau însemnele unor mărci de renume însă toate erau contrafăcute. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu  au descoperit bunurile în cala unui autocar cu care circulau cei asupra cărora au fost găsite.

56 de flacoane de parfum, 14 costume şi 28 de cămăşi care purtau însemnele unor mărci de renume au fost descoperite de poliţiştii de frontieră pe sensul de intrare în ţară, în urma unui control amănunţit realizat la un autocar care se întorcea din Turcia. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au găsit ascunse şi nedeclarate, în cala autocarului, parfumurile şi articolele de îmbrăcăminte. Acestea urmau să fie introduse ilegal în ţară de către Denis I., un român în vârstă de 37 de ani.
Întreaga cantitate de bunuri a fost reţinută în vederea expertizării, conform legislaţiei în vigoare, iar cetăţeanul român este cercetat penal pentru  punere în circulaţie fără drept de bunuri purtând menţiuni false privind mărcile, la finalizare urmând să fie luate măsurile legale care se impun. 
          

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite