Paraziţii vin să facă show la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Tăticii” muzicii hip-hop vor cânta în această noapte în Club Butterfly. Giurgiuvenii care vor să se distreze vor avea parte de o întâlnire pe cinste cu Cheloo, Ombladon şi FreakaDaDisk. Preţul unui bileţ de intrare este de 20 de lei, iar deschiderea clubului se face începând cu ora 22.00.

Cheloo (Cătălin Ştefan Ion) înfiinţează trupa Paraziţii în mai 1994, tot atunci alăturândui-se şi Ombladon (Bogdan Ionuţ Pastaca). Prima piesă înregistrată este „În Jur” şi a apărut pe 13 Septembrie 1994, o zi mai târziu băieţii având să susţină primul lor concert, la balul bobocilor de la liceul Spiru Haret din Bucureşti.

Câteva luni mai târziu, trupei I se alătură şi DJ IES. Primul album, "Poezii Pentru Pereţi", produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 şi a fost al doilea album de rap din Romania (după RACLA şi înainte de BUG MAFIA).

Succesul vânzărilor a atras atenţia casei de discuri "Digital Records", iar la scurt timp a apărut un nou album, lansat pe 5 aprilie 1996, purtând titlul "Nimic Normal ".

În iunie 1997 apare pe piaţă albumul "Suta", care avea să devină albumul rap al anului.

În lumea filmului
În urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din România, Paraziţii atrag atenţia casei de film "Lotus Film" din Viena, care devine interesată de o colaborare în vederea realizării coloanei sonore a filmului NORDRAND. Lucru realizat, asfel că Paraziţii devin prima trupă de rap din România ce apare pe soundtrack-ul unui film, cu drepturi de autor plătite, alături de nume celebre precum Ace Of Base, Neneh Cherry, Kelly Family sau Leila K ( martie 1999).

Pe 14 iulie 1999 apare albumul "Nici o Problemă” considerat cel mai reprezentativ album de până atunci, cel al consacrării definitive şi primul editat pe CD. Un an mai târziu se lansează albumul "Iartă-mă" împreună cu un concert în Bucureşti.

Paraziţii, show pentru giurgiuveni
În 2001 apare un nou album, parcă ,mai „greu” decât toate de până acum, „Categoria Grea”. La piesa cu acelaşi nume de pe album se face şi un videoclip care este cenzurat la scurt timp.

Giurgiuvenii vor avea ocazia să asculte live versurile şi muzica celor din trupa “Paraziţii”, sâmbătă 16 aprilie, în Club Butterfly situat în Hotel “Steaua Dunării”. Preţul unui bilet la concertul celor din “Paraziţii” este de 20 de lei, spectacolul urmând să înceapă odată cu miezul nopţii.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite