Omul de afaceri Florian Nicolae candidează ca independent la primăria municipiului Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florian Nicolae este unul dintre cei mai bogaţi giurgiuveni
Florian Nicolae este unul dintre cei mai bogaţi giurgiuveni

Patronul Nova Force Giurgiu, Florian Nicolae (52 de ani) şi-a anunţat marţi, 24 aprilie, intenţia de a candida ca independent la funcţia de primar al municipiului Giurgiu. Acesta se alătură astfel candidaturilor lui Robert Cristoi (PDL) şi Nicolae Barbu (independent) care încearcă să-l împiedice pe Lucian Iliescu (USL) să obţină cel de-al cincilea mandat de primar.

Afaceristul susţine că va intra în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului datorită numărului mare de giurgiuveni care i-au solicitat acest lucru.

“Cred că a venit momentul în care locuitorii acestui oraş să fie pe primul loc în atenţia autorităţilor locale” a declarat Florian Nicolae în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi după-amiază la unul dintre sediile Nova Force.

“Candidez pentru că iubesc Giurgiu şi cred că pot să-i redau demnitatea şi frumuseţea dar şi pentru că îmi doresc să trăim într-un oraş de care să fim mândri. Consider că pot să fac administraţie cu succes şi îmi doresc să pun în aplicare multe proiecte importante pentru acest oraş, spre binele cetăţenilor” a mai spus Florian Nicolae care a subliniat faptul că intenţionează să-i readucă acasă pe cei care au părăsit Giurgiul printr-o serie de măsuri menite să revigoreze viaţa economică şi socială a oraşului.

Acesta a mai spus că este deschis pentru alianţe şi că este dispus să încerce toate variantele pentru binele oraşului.

Până în acest moment, omul de afaceri a strâns aproximativ 1.300 de semnături de la giurgiuvenii care sunt de acord cu candidatura sa, urmând ca până luni, 30 aprilie, să strângă peste 2.000 de semnături.

Apare în Top 500 Miliardari
Conform Forbes România, Florian Nicolae (52 de ani) este unul dintre cei mai bogaţi giurgiuveni, cu o avere estimată între 8 şi 9 milioane de euro.

Nicolae este recunoscut pentru investiţiile în pază şi protecţie (deţinând firma Nova Force acolo unde are peste 1.600 de angajaţi), imobiliare, media şi chiar terenuri agricole. Acesta este căsătorit şi are o fată, Dariela.

Fost practicant al artelor marţiale, Florian Nicolae sprijină sportul local înfiinţând în urmă cu câţiva ani Clubul Sportiv Nova Force care deţine secţii de fotbal (Liga a IV-a Giurgiu), handbal feminin (CN Junioare I şi II), karate şi tenis de masă.

De asemenea, omul de afaceri este membru al Clubului Rotary “Danubius” Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite