Off-road şi adrenalină pe două roţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giurgiuveanul recunoaşte că nu mai poate renunţa la pasiunea pentru motoare
Giurgiuveanul recunoaşte că nu mai poate renunţa la pasiunea pentru motoare

Iubeşte aventura, îi place să simtă adrenalina şi i se pare spectaculos să cauţi calea potrivită de ieşire din munţi, atunci când te rătăceşti. A început cu “motoarele” de viteză dar a descoperit că cele de enduro îi completează pasiunea cel mai bine. Astăzi deţine un KTM de aproape 10.000 euro.

Adrenalina creşte iar inima îi bate mai repede odată ce porneşte motorul “fiarei” pe două roţi. KTM-ul său 525 EXC e pregătit de aventură şi îşi aşteaptă stăpânul să-i arate direcţia. Odată ce a îmbrăcat echipamentul, el este pregătit să rupă dealurile-n două şi nimic nu pare să-i mai stea în cale odată ce se pierde pe culmi.
A făcut cunoştinţă cu motocicletele în vremea copilăriei. Era doar un puşti când se învârtea pe lângă achiziţiile prietenilor mai mari visând să aibă propriul său motor de viteză.

CITEŞTE în noul număr al "ADS Giurgiu" povestea de viaţă a unui pasionat de motociclete. Descoperă în numărul 10 al ziarului "ADS Giurgiu, care poate fi găsit începând de astăzi la toate chioşcurile de presă, aventurile unuia dintre cei mai cunoscuţi endurişti din Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite