Oferte de muncă în Germania pentru studenți și masteranzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joburile sunt valabile pentru perioada verii și se adresează studenților sau masteranzilor de la facultățile de stat sau private. Cei care vor să-și încerce norocul vor trebuie să-și depună mai întâi un dosar de candidatură și apoi să susțină un test de limba germană.

Selecția studenților și masteranzilor a început miercuri, 16 noiembrie și continuă până pe data de 16 decembrie 2011, joburile fiind valabile doar pentru Germania pe perioada vacanței de vară (2 luni).
Cei care vor să-și încerce norocul trebuie să depună un dosar și să susțină un test de limba germană la sediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, strada Avalanșei nr. 20 - 22, sector 4, București, în intervalul orar 09.00 - 15.00.
Joburile sunt valabile pentru studenții și masteranzii care urmează cursurile unei facultăți de stat sau particular, acreditată conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu, o condiție esențială pentru participarea la această selecție fiind ca aceștia să cunoască bine/foarte bine liba germană (cel puțin 3 ani de studiu).

Documentele necesare pentru participarea la selecție sunt următoarele:
-    copie buletin sau carte identitate (valabilitate minim 6 luni);
-    opțional, copie pașaport ( valabilitate minim 6 luni);
-    adeverință de la facultate, în care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează;
-    dovada acreditării facultății, în situația unei facultăți particulare;
-    copie de pe foaia matricolă (cu excepția studenților din anul I de studiu);
-    recomandare de la unul din profesorii de cursuri;
-    3 poze tip pașaport.
Informații suplimentare cu privire la documentele necesare, formularele care trebuie completate și condițiile de participare pot fi găsite la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței  de Muncă Giurgiu din mun. Giurgiu, str. București, bl. 202/5D, mezanin – camera 4, tel: 0246/230613.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite