Ofertă săracă pentru giurgiuveni, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cele aproximativ cincisprezece restaurante din municipiu, numai trei s-au hotărât deocamdată să organizeze petreceri de Revelion. Motivul care-i determină să ezite pe cei mai mulţi patroni este legat de veniturile tot mai mici ale giurgiuvenilor.

Unul dintre „curajoşi” este Aurelian Pencea. Patronul de la „Perla”, spune că va organiza în acest an o petrecere de Revelion în ciuda crizei. „Anul trecut nu am organizat Revelionul. Ar fi fost prea mult să nu îl facem nici în acest an, mai ales că oamenii au început să întrebe” afirmă Aurelian Pencea. Acesta spune că meniul va fi unul cu specific pescăresc, udat din plin cu vin de cea mai bună calitate. În plus, preţul va fi doar cu 10 lei mai scump decât în 2008. „Preţul va fi cam de 280 de lei de persoană. O să vină cu siguranţă şi nişte artişti, vom avea şi DJ, eu zic că lumea se va distra de minune” spune omul de afaceri.

 „Hotel Sud” va organiza în Restaurantul propriu, un „Revelion în paralel”. Unul pentru tineri, iar celălalt pentru adulţi. Organizatorii promit multe surprize, preţul meniului fiind cuprins între 250 şi 300 de lei.

Un alt restaurant care promite o noapte de neuitat  este şi „Dana V”. Inaugurat anul trecut chiar de Revelion, localul este la mare căutare în special de cei care i-au călcat pragul iarna trecută. „Mă întâlnesc şi acum cu oameni care îmi spun că a fost ceva de vis. Vor să vină şi anul acesta iar eu voi avea grijă să nu le lipsească nimic. La mine o să fie tot timpul Revelion. Chiar dacă o să îl fac pentru 20 sau pentru 200 de persoane” spune Marin Vochin, patronul de la „Dana V”. Acesta a gândit noaptea trecerii dintre ani până la cele mai mici detalii, însă nu doreşte să ofere prea multe amănunte. „Vreau să fie o surpriză pentru toţi. O să avem o cântăreaţă cunoscută, o să avem şi un DJ, şi jocuri de lumini. Vor fi oameni de toate vârstele”. Marin Vochin afirmă că va oferi fiecărui bărbat prezent câte o sticlă de şampanie. „Ca să îşi servească soţia sau prietena” spune acesta.

În schimb, Ion Măgureanu, patronul restaurantului „Mioriţa”, spune că Revelionul 2011 va fi primul de la deschiderea localului în care nu va avea loc o petrecere specifică. „Nu mai organizăm în acest an pentru că nu vreau să încurc oamenii. Sunt puţine cereri, iar eu fără 180 de persoane nu pot face Revelionul. Numai orchestra costă cam 5.000 de lei” afirmă acesta. Ion Măgureanu susţine că nu va organiza Revelionul şi din cauza tinerilor, care dau mari bătăi de cap personalului „Tinerii nu mai sunt ca pe vremuri. Mai ştiu ei ce e ăla şpriţ? Beau o sticlă întreagă de whisky apoi fac ravagii. De multe ori a venit Salvarea şi i-a luat din faţa localului” povesteşte patronul de la „Mioriţa”.

„Revelion la restaurant? Nu cred că este de mine. Indiferent de cât ar costa, nu m-aş duce. Prefer intimitatea. E posibil să fac Revelionul la o cabană, la munte, împreună cu câţiva prieteni” - Ştefan Ionaşcu, 23 de ani, student.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite