O giurgiuveancă, favorită la Next Top Model

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra de 23 de ani, Lucia Popa, se luptă alături de alte 11 fete pentru premiul de 50.000 de euro. Show-ul Next Top Model este un format internaţional de succes, care îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în fascinanta lume a modelingului. Lucia a făcut deja furori pe site-ul emisiunii, fata primind mai multe mesaje de susţinere şi zeci de voturi.

Giurgiuveanca Lucia Popa concurează în show-ul de televiziune Next Top Model, care debutează în această seară, la ora 20.20, pe Antena 1. Gazda spectacolului este designerul Cătălin Botezatu.
Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15-lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător.
Pentru statul de top model, dar mai ales pentru marele premiu, un contract de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România, se vor lupta 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfăşurat în marile oraşe ale ţării.
Printre ele se numără şi Lucia, o tânără de 23 de ani, din Giurgiu, care îşi doreşte să fie marea câştigătoare. Tânăra a mai participat la o competiţie de modeling, dar nu are experienţă în acest domeniu.
„La vârsta de 16 ani am mers la un concurs de modeling. Din păcate, însă, atunci am avut o dezamăgire. Era un concurs important şi nu s-a încheiat aşa cum mi-al fi dorit eu şi din acest motiv nu am mai încercat nimic în acest domeniu”, a povestit pentru „Adevărul de Seară”, Lucia Popa.

Visează la o carieră de succes

Giurgiuveanca se descrie ca fiind o fire adaptabilă, dură, atunci când este provocată, şi totodată foarte ambiţioasă, motivaţia ei de a participa la Next Top Model fiind dorinţa de a fi modelată de cei mai buni în domeniul modei, visând totodată să-şi îndeplinească visul de a deveni o femeie independentă din toate punctele de vedere.
„În primul rând am vrut să mă descopăr pe mine. Când ţi se spune că esţi un diamant neşlefuit îţi dai seama că trebuie să faci ceva. Cred că aici am găsit oamenii care să mă facă să strălucesc. Îmi doream foarte mult o şansă şi am decis să mă înscriu la casting”, a mai spus Lucia.

Cucerită de Cătălin Botezatu

Tânăra giurgiuveancă a urmat un curs de însoţitori de bord în cadrul Academiei de Aviaţie, dar nu a profesat niciodată. Pasiunea ei rămâne modelingul şi este dispusă să facă faţă tuturor probelor la care sunt supuse concurentele, pentru a ieşi învingătoare din competiţie.
Mirela Vescan (make-up artist), Liviu Ionescu (Agenţia MRA), Luarent Tourette (hair stylist internaţional), Gabriel Hannessey (fotograf) şi Cătălin Botezatu, sunt specialiştii care se ocupă de transformarea tinereler concurente. Lucia a mărturisit că este impresionată de toţi, dar mai ales de Cătălin Botezatu, despre care spune că este mai ok în realitate decât în show-urile tv.
„Toată echipa de la Next Top Model este formată din oameni deosebiţi, iar cei din juriu sunt extraordinari. Cătălin este un adevărat profesionist, un om deosebit de talentat, mult mai ok în realitate decât tot ceea ce apare despre el în presă şi la televizor”, a povestit giurgiuveanca.

Cine este Lucia Popa
Lucia Popa, 23 de ani, Giurgiu
Profesie: însoţitor de bord
Zodia: Berbec
Înălţime: 1,75 cm
Greutate: 55 kg


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite