O copilă a fost accidentată pe trecerea de pietoni de un şofer iresponsabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din nou, trecerea de pietoni din zona magazinului Sigma de pe şoseaua Bucureşti a demonstrat că merită pe deplin numele de „trecere blestemată”, mai multe zeci de pietoni fiind loviţi în plin de şoferii scăpaţi de la semafoarele de pe şoseaua Bucureşti sau de la sensul giratoriu de la Spitalul Judeţean. 

După ce mai multe persoane au căzut victime acestei zone, şoferii accidentând, mai mult sau mai puţin grav, pietonii angajaţi în traversare, iată că, din nou, un pieton a fost lovit în plin pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa regulamentar.

Este vorba despre un copil, o fetiţă de aproape nouă ani, care a fost lovită marţi seară, în plin, de un autoturism marca Ford, care venea cu viteză dinspre Bucureşti.

Din impact, copilul a fost aruncat, pur şi simplu, peste gardul metalic ce separă trotuarul de partea carosabilă. Motivul invocat de şofer a fost că nu a văzut copilul şi că, atunci când micuţa i-a apărut în faţă, a încercat să o evite.

Numai că martorii declară cu totul altceva, cei prezenţi în zonă susţinând că nu au auzit zgomot de frâne, ci doar izbitura. Nici pe carosabil nu se prea zăreau urme de frâne. 

Din fericire, copilul s-a ales cu răni minore, şi cu o spaimă groaznică, iar şoferul neatent riscă să rămână fără permis de conducere pentru următoarele luni, timp în care va avea vreme să se gândească la cum trebuie să se ferească pietonii din calea bolizilor, chiar şi pe trecere, acolo unde ar trebui să fie protejaţi. 

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite