Nunta săptămânii. Dublu eveniment pentru Violeta şi Iulică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta şi Iulică încadraţi de fiul lor, David Gabriel (foto Andrei Sfetcu)
Violeta şi Iulică încadraţi de fiul lor, David Gabriel (foto Andrei Sfetcu)

Violeta (22 de ani) şi Iulică Dorondea (30 de ani) s-au căsătorit pe 8 octombrie după o relaţie de mai bine de trei ani. Cei doi tineri însurăţei au decis să îşi unească destinele odată cu botezul fiului lor în vârstă de două luni, David Gabriel.

„Pe Violeta am cunoscut-o în magazinul în care lucra. A fost dragoste la prima vedere. Timp de o săptămână veneam des în magazin sub pretextul că vreau să cumpăr ceva dar eu voiam să o văd şi să îi vorbesc. Şi ea m-a plăcut pentru că până la urmă a acceptat să ieşim în oraş pentru a ne cunoaşte mai bine. După trei luni ne-am mutat împreună” povesteşte Iulică.

Acesta susţine că a cerut-o în căsătorie pe Violeta după şase luni şi că au decis să facă pasul decisiv în momentul în care vor reuşi să pună mai mulţi bani deoparte. În urmă cu un an Violeta a rămas însărcinată, iar caăsătoria a coincis şi cu botezul băieţelului lor.

„Nunta a ieşit foarte bine. Nici nu trebuia mai bine de-atât. Am avut peste 100 de invitaţi. În luna de miere vom merge la iarnă pentru că ne place muntele” a mai spus Iulică.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite