Rablele au prioritate la Eco Remat Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

200 de vouchere au fost eliberate în municipiu de la începutul anului şi până în prezent.

Societatea dispune în acest moment de încă 200 de tichete pentru cei care vor să îşi caseze autoturismele. Patronul centrului de colectare a maşinilor vechi, „Eco Remat” Giurgiu, Sorin Vaida face apel la cei care vor să obţină un voucher să nu mai lase pe ultima sută de metri depunerea actelor necesare eliberării acestuia.
„Un cetăţean a lăsat maşina personală la Remat, dar a părăsit ţara fără a o radia, fapt ce a dus la imposibilitatea firmei de a încheia procesele verbale, care să justifice lichidarea stocului de vouchere şi solicitarea altora noi” a spus patronul „Eco Remat”, Sorin Vaida.
Acesta îi roagă pe cei care vor tichete să respecte termenul de 5 zile de predare a actelor, termen stipulat în procesul verbal încheiat de proprietar cu societatea. 
„Nu este normal ca oamenii de bună credinţă să aştepte zile întregi să îşi ia voucherul din cauza unora care nu respectă prevederile legii. Dacă vor mai fi cazuri în care giurgiuvenii «blochează» programul nu voi mai tolera astfel de deficienţe şi voi anula tichetul,” a mai adăugat Vaida.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite