Număr record de paşapoarte eliberate de Serviciul Public Comunitar Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor (SPCEEP) Giurgiu a eliberat în ultimele două luni ale anului mai mult de o treime din paşapoartele realizate în 2011. Explicaţia este dată de faptul că mulţi dintre giurgiuvenii care lucrează în străinătate au ales să îşi petreacă concediul în ţară.

Conform declaraţiilor şefului SPCEEP Giurgiu, de la începutul anului şi până acum s-au eliberat aproximativ 3.600 de paşapoarte, 1.300 dintre acestea numai în lunile iulie şi august.

„În acest moment primim zilnic, în medie, cam 40 de cereri pentru eliberarea paşapoartelor. Cei mai mulţi dintre giurgiuvenii care solicită acest lucru se reîntorc la locurile de muncă din străinătate şi îşi reînnoiesc paşapoartele” susţine comisarul şef Paul Ancu.

„Vârful” cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple şi electronice a fost atins la începutul lunii august, atunci când la sediul SPCEEP se primeau şi 60 de cereri, personalul serviciului fiind nevoit în multe cazuri să lucreze şi după program.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite