Colegii profesorului care a facut sex cu Delia, o elevă din clasa a VIII-a, revoltaţi: "Nu-l mai vrem inapoi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din cadrul unităţii de învăţământ susţin că nici conducerea şcolii nu este dispusă să îl mai primească la catedră şi asta pentru că a făcut şcoala de râs.

Scandalul în care este implicat profesorul de geografie Ion Velicu, a prejudiciat imaginea unităţii de învăţământ şi a afectat până şi înscrierile în noul an şcolar.
Pe de altă parte, Marin Tudor inspector şcolar adjunct în cadrul IŞJ Giurgiu, spune că decizia reîncadrării profesorului aparţine exclusiv unităţii la care a predat.Tudor mai spune că a fost demarată o anchetă prin care au fost monitorizate toate cadrele didactice din şcoala nr.4 cu privire la siguranţa şi securitatea elevilor fiind vizată în special aspectul relaţiilor dintre profesori şi elevi.
„ Problemele minore ce ţin de securitatea elevilor au fost rezolvate prin discuţii directe cu cei implicaţi şi sperăm că odată cu începerea noului an şcolar, a revenit şi normalitatea în această unitate şcolară”, adaugă Marin Tudor.
Reprezentantul IŞJ mai spune că este convins că decizia care va fi luată de conducerea şcolii se va încadra în prevederile legislative.
„ Nu mă pot exprima asupra vinovăţiei profesorului pentru că nu cunosc amănunte din dosarul acestuia. Rămâne de văzut cum se va finaliza ancheta în cazul acestuia” mai spune Tudor.









Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite