Noul şef al poliţiei giurgiuvene va fi instalat luna viitoare de ministrul Traian Igaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Igaş propune comasarea alegerilor
Traian Igaş propune comasarea alegerilor

Prezent vineri, 11 noiembrie, la Giurgiu, pentru o întâlnire cu reprezentanţii Organizaţiei Judeţene a PDL, ministrul MAI, Traian Igaş, a evitat să stea de vorbă cu subalternii din poliţie sau jandarmerie însă a promis că revine în luna decembrie pentru a-l „înscăuna” pe noul şef al Poliţiei Judeţene.

Traian Igaş susţine că în timpul vizitei de la Giurgiu a stat de vorbă doar cu reprezentanţii Instituţiei Prefectului, restul „deconcentratelor” fiind evitate. Ministrul a promis însă că va reveni la Giurgiu pentru a-l înlocui pe actualul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Nicolae Dobrin.

„De obicei mă întâlnesc cu reprezentanţii din structurile subordonate Ministerului Administraţiei şi Internelor, însă de data aceasta fac o excepţie. Voi veni însă special undeva la jumătatea lunii decembrie atunci când voi instala noul şef al poliţiei judeţene pentru că domnul Dobrin se pensionează” a declarat Traian Igaş în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a subliniat faptul că Nicolae Dobrin a rămas în funcţia de inspector-şef graţie justiţiei însă nu a dorit să comenteze dacă justiţia a procedat corect.

„A fost o decizie a justiţiei iar eu nu îmi pot permite să o comentez. Am respectat decizia instanţei dar pe fond nu am fost de acord cu acest lucru. Dobrin a gestionat tot acest haos de la Giurgiu. Din decembrie veţi vedea o altă faţă a poliţiei giurgiuvene şi timpul va dovedi dacă am dreptate” a mai spus Traian Igaş care păstrează încă misterul în ceea ce îl priveşte pe viitorul şef al poliţiei giurgiuvene.

„În acest moment nu voi avansa niciun nume însă în proporţie de 99% persoana în cauză va fi din afara judeţului” a încheiat ministrul Igaş.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite