Nicoleta, fetiţa împuşcată în cap, va fi înmormântată astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poza Nicoletei ( stânga) şi bunica micuţei care blesteamă clipa în care nepoata sa şi-a pierdut viaţa
Poza Nicoletei ( stânga) şi bunica micuţei care blesteamă clipa în care nepoata sa şi-a pierdut viaţa

Familia îndurerată îşi va conduce astăzi, unicul copil, pe ultimul drum. Nicoleta Boiangiu (9 ani), din localitatea Colibaşi, a fost ucisă din greşeală de prietenul de joacă, Iulian Adrian (8 ani). Băiatul a găsit în casă puşca de vânătoare a bunicului său şi a transformat-o în jucărie. Iulian este acum în stare de şoc şi primeşte consiliere din partea unui psiholog.

Durere fără margini în localitatea Colibaşi, acolo unde s-a petrecut accidentul în urma căruia Nicoleta Boiangiu (9 ani) şi-a pierdut viaţa. Fetiţa a fost împuşcată în cap de vecinul în vârstă de opt ani cu care obişnuia să se joace.

Băiatul a pus mâna pe arma de vânătoare a bunicului său, pe care a găsit-o nesupravegheată, şi a tras în direcţia Nicoletei.

Iulian nu-şi mai revine
Copila a murit pe loc, iar cei doi fraţi, disperaţi, au plecat răcnind după străbunici, singurii care erau în casă în timpul tragediei. „Iulian e dintr-o familie modestă, liniştită, părinţii sunt oameni muncitori. Când a murit Nicoleta, mama ei era la câmp, la cules de gogoşari, împreună cu mama băiatului. Sunt prieteni de familie", povesteşte Constantin Stoica, primarul din Colibaşi.

Iulian a primit încă de ieri consiliere din partea unui psiholog şi acelaşi lucru se va întâmpla, în următoarea perioadă, de două ori pe săptămână.
Nicoleta Boiangiu va fi condusă astăzi, în jurul orei 13.00, pe ultimul drum.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite