Nicolae Barbu este primul candidat la scaunul de primar al municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Barbu
Nicolae Barbu

Cu aproximativ trei luni înainte de alegerile locale, a fost făcut public primul nume al unui candidat la scaunul Primăriei.

În calitatea sa de candidat independent, Nicolae Barbu, actual consilier local social-democrat, şi-a anunţat astăzi intenţia de a candida la cea mai înaltă funcţie din oraş.

„În mod oficial, astăzi îmi anunţ candidatura la Primăria Municipiului Giurgiu, în calitate de candidat independent.

Nu voi merge cu nicio formaţiune politică, chiar dacă am avut oferte de acest gen, pentru că eu consider că, la ora actuală, populaţia este sătulă de politicieni.

Cred cu tărie că, a fi independent, îţi dă o oarecare lejeritate în luarea deciziilor”, a declarat, astăzi, Nicolae Barbu.

Decizia de a candida ca independent a fost luată ca urmare a adresei trimise de către preşedintele PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, prin care anunţa conducerea Primăriei că lui Nicolae Barbu i-a fost retras sprijinul politic.

„Chiar dacă, din partea unor colegi, nu mai am sprijin politic, eu voi veni în continuare la şedinţele de consiliu local, şi voi ataca, de fiecare dată, orice decizie care îmi va părea suspectă, în ceea ce priveşte cheltuirea banului public”, mai preciza proaspătul candidat.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite