NUNTA SĂPTĂMÂNII S-au căsătorit după o relaţie de aproape cinci ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona şi Laurenţiu Lazăr (foto Sorin Lupaşcu)
Simona şi Laurenţiu Lazăr (foto Sorin Lupaşcu)

Simona (20 de ani) şi Laurenţiu Lazăr (24 de ani) au avut parte de o nuntă aşa cum şi-au dorit. Cei doi giurgiuveni au oficializat o relaţie care dura de aproape cinci ani.

„Ne ştiam de când eram copii pentru că locuiam pe aceeaşi stradă. Prezentările oficiale au venit însă mult mai târziu şi au fost făcute de un văr de-al meu care era prieten cu Laurenţiu” susţine Simona, cea care subliniază faptul că din acel moment relaţia cu Laurenţiu a început să evolueze.

FOTOGALERIE de la nuntă

După patru ani, Laurenţiu şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe Simona într-un cadru romantic, aproape de malul Dunării. „M-a cerut în Port şi am fost foarte emoţionată. Am acceptat imediat”.

Nunta a fost gândită în cele mai mici detalii, alături de cei doi tineri însurăţei de ea ocupându-se şi părinţii cuplului. „Am avut aproape 150 de invitaţi şi a ieşit totul ca la carte. Ne-au ajutat foarte mult părinţii cărora le mulţumim. Ne dorim în primul rând sănătate, să fim fericiţi împreună şi, puţin mai târziu, şi un copil. Peste două săptămâni plecăm în luna de miere, undeva la munte” a mai spus Simona.

Fotografiile au fost puse la dispoziţie de nuntamoderna.ro

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite