N-a uitat-o! Fostul presedinte al fan-clubului Mădălina Manole din Giurgiu ar vrea să facă un festival dedicat cântăreţei care s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zece ani în care activitatea fan-clubului giurgiuvean a încetat, acesta se va reînfiinţa în maximum două luni. Fanul numărul 1 din Giurgiu al Mădălinei Manole, Marian Zgorobete, cel care a pus bazele fan-clubului în urmă cu 17 ani, crede că trebuie făcut mai mult pentru ca oamenii să-şi aducă aminte de talentul şi muzica artistei şi nu de sfârşitul tragic al acesteia.

Mai mult, el şi-ar dori să organizeze şi un festival de muzică pentru descoperirea unor noi talente prin interpretarea pieselor artistei.
Preşedintele fan-clubului nu îşi ascunde regretul de a nu putea transforma fan-clubul în fundaţie culturală dar spune că motivele pentru care nu poate face acest lucru sunt întemeiate.
„Dorinţa mea a fost să fac mult mai mult pentru fanii Mădălinei, să transform acest fan-club într-o fundaţie culturală. E nevoie însă de bani iar eu tot ce fac acum fac pe cont propriu din veniturile mele. Nu-mi pot permite să înfiinţez o fundaţie.Mădălina merită mult mai mult, chiar şi un festival care să-i poarte numele”, a completat Marian.
În 1993, atunci când a luat fiinţă la Giurgiu, acesta funcţiona cu aproximativ 100 de membri şi alţi zeci de giurgiuveni ca şi simpatizanţi. Marian vrea să atragă de această dată mult mai mulţi giurgiuveni.
„Ideea reînfiinţării fan-clubului mi-a venit la începutul anului aşa că am început să mă documentez, să caut pe internet ghiduri de realizare a statului şi să fac toate demersurile pentru a-l înscrie. Pe lângă documente mă preocup totodată şi de găsirea unei locaţii în care să ne desfăşurăm activitatea”, a spus pentru „Adevărul de Seară”, Marian Zgorobete, preşedintele fan-clubului.
Concursuri de muzică, descoperiri de tinere talente dar şi întâlnirile cu fanii, sunt doar câteva dintre activităţile la care s-a gândit deja Marian Zgorobete şi pe care vrea să le transforme în realitate odată cu înfiinţarea fan-clubului.
Giurgiuvenii care vor să facă parte din noul Fan-Club Mădălina Manole o pot face trimiţând un e-mail la fanclubmadalinamanole@yahoo.com iar pentru mai multe informaţii pot suna la numărul de telefon 0768.842.795. Primesc calitatea de membri cei care au împlinit vârsta de 14 ani iar cei sub această vâstă sunt simpatizanţi.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite