Motociclistul accidentat aseară va sta imobilizat la pat cel puţin trei luni de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motociclistul accidentat va rămâne internat în spital aproximativ trei luni
Motociclistul accidentat va rămâne internat în spital aproximativ trei luni

Un motociclist, în vârstă de 33 ani, a fost accidentat aseară de un conducător auto care nu a acordat prioritate în intersecţia dintre Bulevardul Mihai Viteazul şi strada 1 Decembrie 1918 din municipiu. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu l-au trimis la Bucureşti pentru investigaţii amănunţite. Tânărul va fi imobilizat la pat timp de cel puţin trei luni de zile.

Conducătorul autoturismului marca Volkswagen Passat nu a luat în seamă semnificaţia semnului „STOP” de la intersecţia Bulevardului Mihai Viteazul cu strada 1 Decembrie 1918, în imediata apropiere a Abatorului. În aceste condiţii, până la accident nu a mai fost decât un pas. Victimă i-a căzut un tânăr ce conducea, regulamentar, o motocicletă marca Aprilia.

Tânărul, în vârstă de 33 ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu iar medicii de aici au decis să-l trimită la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni din Bucureşti pe secţia ortopedie.

Giurgiuveanul a fost diagnosticat cu fractură şi luxaţie deschisă şi va fi imobilizat la pat pentru cel puţin trei luni de zile. Conducătorul auto riscă acum să se aleagă cu dosar penal.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite