Mihai Trăistariu a găsit o vedetă la Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra cântăreaţă Florina Brătan, în vârstă de 14 ani a fost marea câştigătoare a preselecţiei organizate la Giurgiu de Teatrul "Fantazzio" din Constanţa, fiin aleasă de Mihai Trăistariu, preşedintele juriului.

Timp de aproape patru ore sute de copii şi tineri din municipiul Giurgiu au participat la o preselacţie organizată de Teatrul „Fantazzio” din Constanţa. Copiii au venit pe scena Teatrului „Tudor Vianu” din municipiu pentru a-şi arăta talentul în faţa juriului condus de cunoscutul interpret Mihai Trăistariu.

Sute de copii şi tineri giurgiuveni s-au înghesuit aseară în sala teatrului giurgiuvean pentru a participa la preselecţia organizată de Teatrul „Fantazzio” din Constanţa, în cadrul Festivalului Concurs „Se caută o vedetă”.

Directorul Teatrului „Fantaziio” din Constanţa, Nelu Băescu a rămas impresionat de talentul tinerilor şi ne-a mărturisit că i-a fost foarte greu să aleagă câştigătorii. Speră totuşi că a făcut cea mai bună alegere atunci când alături de ceilalţi membrii ai juriului au ales-o ca finalistă pe Florina Brătan.
„Această tânără ne-a lăsat cu gura căscată, are un talent pe care nu l-am mai întâlnit, are o voce spectaculoasă. Tocmai de aceea am decis să primească marele premiu al festivalului” spune Nelu Băescu.

Familia tinerei de numai 14 ani a aflat de la reporterii „Adevărul de Seară” că fiica lor este câştigătoarea marelui premiu a Festivalul „Se caută o vedetă”.

Avalanşă de talente
„Sunt emoţionată. Acum aflu că fiica mea a câştigat pentru că nu am putut să rămân până la sfârşitul spectacolului. Nu-mi vine să cred, ştiu că are o voce deosebită dar să câştige trofeul festivalului nu mă gândeam vreodată” a spus uimită Ioana Brătan, mama câştigătoarei.

Şi alţi giurgiuveni cu vârste cuprinse între 3 şi 29 de ani au reuşit să-i impresioneze pe organizatori şi pe membrii juriului prin autenticitatea dar şi prin modul de interpretare.

Cei mai mulţi participanţi au fost preşcolari de la grădiniţele din municipiul Giurgiu, care îndrumaţi de educatoare au pus în scenă diferite reprezentaţii care mai de care mai inedite.

Marele premiu al festivalului la categoria preşcolari a fost câştigat de micuţii de la Grădiniţa nr.1, aceştia fiind urmaţi de cei de la grădiniţele nr. 4, 5 şi 6.

 Mihai Trăistariu, preşedintele juriului a rămas surprins de numărul mare de participanţi şi a declarat că speră să găsească la Giurgiu noi talente. „Am fost surprins de numărul mare de copii şi tineri care au venit la preselecţie. Nu mă aşteptam ca sala teatrului să fie arhiplină, cu siguranţă vom găsi talente” a spus pentru „Adevărul de seară” Mihai Trăistariu.

Tolba cu premii
Premiul I la festival a fost obţinut de două tinere giurgiuvence, Alexandra Călin în vârstă de 20 de ani şi Marinela Osman în vârstă de 29 de ani.

Concursul „Se caută o vedetă” se va desfăşura în 70 de oraşe din ţară, iar câştigătorii vor încheia cu organizatorii un contract de impresariat pe 5 ani urmând să fie promovaţi în emisiuni TV dar şi să li se compună piese muzicale care mai apoi să fie imprimate. pe cd-uri.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite