“Micul gigant” a dărămat un semafor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conducător auto giurgiuvean a scos din beton semaforul situat în intersecţia şoseaua Bucureşti cu strada Tineretului.

„Bărbatul venea dinspre Punctul de Control şi vroia să meargă pe strada Tineretului. Datorită faptului că nu a redus viteza la exercitarea virajului la stânga conducătorul auto a intrat în plin în semafor” a spus pentru „Adevărul de Seară” agentul şef principal al Serviciului Poliţiei Rutiere Giurgiu, Nicuşor Ţigănilă.
Poliţiştii spun că bărbatul a fost supus probei cu etilotestul şi că s-a constatat că acesta din urmă nu consumase băuturi alcoolice. Conducătorul auto, care a vrut să-şi păstreze identitatea a declarat că un alt autovehicul i-a tăiat calea şi că atunci a pierdut controlul volanului. Cetăţenii aflaţi la faţa locului sunt de altă părere. Aceştia spun că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan şi de aceea a produs accidentul.
Organele poliţieneşti l-au penalizat pe şoferul neatent cu 6 puncte şi i-au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 402 lei pentru deteriorarea semaforului.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite