Microbuzele care leagă municipiul Giurgiu de comunele din judeţ şi-au reluat cursele dar autogara rămâne sigilată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Staţia” de plecare şi, totodată, de sosire, este o benzinărie aflată în imediata apropiere a fostei, de acum, autogări GITOUR. Programul călătoriilor se respectă în continuare, iar biletele de călătorie sunt eliberate doar de către şoferi.

„S-a recurs la soluţia executării silite de către banca ce devenise acţionar principal al GITOUR-ului, ATE BANK. Firma nu plătise în ultimele luni niciun leu din datoria pe care o avea contractată, astfel că suma pentru care s-a dispus executarea silită, cu sigilarea clădirii în care ne desfăşuram activitatea, se ridică acum la circa zece milioane de euro. Acum, noi sperăm să fie doar o problemă de ore, maxim de o zi, două, până se va remedia situaţia, deoarece doamna directoare Spirici este plecată la Bucureşti pentru a găsi o soluţie amiabilă”, declara, pentru Adevărul, unul dintre şoferii de microbuz.

CITEŞTE ŞI: Autogara GITOUR din Giurgiu a fost închisă din cauza datoriilor acumulate

Surse neoficiale declarau, pentru Adevărul, că nici ceilalţi transportatori care plăteau chirie pentru a utiliza perimetrul autogării (firmele de transport de pe ruta Giurgiu – Bucureşti şi firma care face legătura între municipiile Giurgiu şi Alexandria) nu sunt mulţumiţi de situaţia creată, existând voci care spun că sunt şanse ca toate contractele semnate pentru anul acesta să fie reziliate sau chiar să se acţioneze în instanţă pentru recuperarea pierderilor suferite.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite