Meciul de fotbal dintre Astra II Giurgiu - Dunărea Galaţi va fi supravegheat de jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii, însoţiţi de câinii de serviciu vor executa misiuni de ordine publică în zona apropiată şi imediată a complexului sportiv „Marin Anastasovi” începând cu ora 11.00.

Sâmbătă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul disputării partidei de fotbal dintre echipa locală, Astra II şi FCM Dunărea Galaţi.    

Suporterii nu au voie să intre pe stadion cu băuturi alcoolice, obiecte artizanale şi de distracţie, substanţe iritant-lacrimogene, torţe, arme sau alte obiecte care pot duce la violenţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu avertizează că este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă socială ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.
De asemenea spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în stadion sau în direcţia altor spectatori, să intre pe teren, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

“Pentru evitarea unor incidente, recomandăm suporterilor celor două echipe de fotbal să respecte regulile stabilite de organizatori şi să solicite ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, au spus reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean printr-un comunicat de presă.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite