Maşina Jandarmeriei atacată de ţigani la Clejani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup format din aproape douăzeci de persoane de etnie rromă au atacat luni, 12 martie, utilitara Postului de Jandarmi Clejani. Incidentul a avut loc în localitatea giurgiuveană după ce oamenii legii au venit să cerceteze un conflict.

Întâmplarea a avut loc la ora 12.00, după ce un localnic în vârstă de 21 de ani a venit la Postul de Jandarmi şi a cerut ajutor. Tânărul fusese bătut de doi consăteni, Petre S. De 43 de ani şi Ion G. de 45 de ani şi a cerut ca jandarmii să-i potolească pe cei doi.

În momentul în care echipajul format din doi jandarmi i-a descoperit pe agresori şi a încercat să-i tragă la răspundere, maşina în care aceştia se aflau a fost atacată de Petre S. Şi Ion G., în ajutorul acestora sărind alte 15 persoane.

Pentru a calma spiritele, jandarmii au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen reuşind până la urmă să scape de furia localnicilor.

În ajutorul echipajului au sărit mai mulţi jandarmi şi poliţişti din municipiu care vor continua cercetările cu privire la infracţiunile de ultraj şi distrugere.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite