Masajul te ajută să scapi de stres în 60 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Giurgiu există patru locuri unde puteţi apela la serviciile unor maseuri profesionişti, care practică mai multe tipuri de masaj. Cei mai îndrăzneţi, pot încerca masajul erotic.

Giurgiuvenii care frecventează saloanele de masaj preferă, în cea mai mare parte, masajul de relaxare şi cel antistres. În timp ce primul poate fi efectuat ocazional sau periodic, cu scopul de eliminare rapidă a oboselii, masajul antistres se execută la nivelul cefei, spate, tălpi, picioare. Pentru ca rezultatele să fie foarte bune aveţi nevoie de minimum 10 şedinte.
Cei care vor să încerce pe propria piele beneficiile masajului, trebuie să scoată din buzunar 35 de lei pentru o şedinţă de 60 de minute şi 40 de lei pentru masajul anticelulitic, dar saloanele sunt pregătite cu reduceri de până la 20% la abonamentele şi programările online, şi 40% pentru bătrâni, elevi şi studenţi, oferte valabile la Salon “Moni-k” situate pe şoseaua Bucureşti.
Pentru o şedinţă de masaj terapeutic sau de relaxare, completat de o şedinţă în tunelul cu infraroşii, doamnele şi domnişoarele, plătesc 50 de lei pe oră, la Salonul “Secret Beauty”, din Complex Ancora.

Mesaj la domiciliu

“Sunt diferenţe între tratament şi masaj. Există de exemplu, masaj anticelulitic şi tratament anticelulitic. Giurgiuvencelor, le recomand ca cel puţin o dată pe săptămână să vină la salon dacă vor să arate bine”, a spus pentru “Adevărul de Seară”, Monica Zamfir, managerul unui salon de înfrumuseţare.
Pentru cei care nu se simt confortabil într-un salon de masaj, există şi varianta masorilor care vin la domiciliu. Preţul unei astfel de şedinţe, variază între 15 şi 20 de lei.

Preţuri
Masajul de relaxare – 40 de lei/60 de minute
Masaj anticelulitic – 60 de lei/60 de minute
Reflexoterapie – 30 de lei/45 de minute
Masaj antistress – 35 de lei/60 de minute
Masaj erotic – 100 de lei/60 de minute

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite