Martorii elevei care a făcut sex cu profesorul nu au venit la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesorul acuzat că a făcut sex cu o elevă de 15 ani
Profesorul acuzat că a făcut sex cu o elevă de 15 ani

Cazul profesorului Ion Velicu, acuzat că a făcut sex cu o elevă de 15 ani, ar fi trebuit să se judece astăzi la Tribunalul Giurgiu, într-o şedinţă secretă.

Programată să înceapă la ora 8.30, şedinţa de judecată s-a terminat însă în câteva minute şi asta pentru că martorii din rechizitoriu, audiaţi de poliţie la întocmirea dosarului penal pe numele profesorului de geografie, nu s-au prezentat. Daniela Stanca, avocata Deliei, eleva implicată în scandal, a declarat pentru „Adevărul de Seară” că martorii sunt foşti colegi ai fetei şi că nu este neobişnuit ca cei chemaţi să dea declaraţii într-o cauză să nu se prezinte la proces.
Cei 10 martori, foşti colegi ai Deliei T, se vor prezenta alături de elevă şi profesorul de geografie pe 2 decembrie, noul termen stabilit de magistraţi. Ion Velicu a fost reţinut pe 12 iulie 2010 sub acuzaţia de întreţinere de raporturi sexuale cu o minoră şi a fost cercetat în stare de arest până pe 13 septembrie, când magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis că nu reprezintă pericol public.  Delia  vrea să obţină de la dascăl daune morale de 40.000 lei.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite