Marian Graure şi-a găsit sfârşitul printre străini. Familia nu are bani ca să-i aducă trupul neînsufleţit în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giurgiuveanul a plecat la muncă în străinătate, în luna aprilie, dar nu s-a mai întors. Familia a aflat de la prieteni că Marian Graure şi-a pierdut viaţa după ce a căzut de pe un bloc.

A plecat să muncească în străinătate pentru familie însă Dumnezeu a avut alte planuri pentru el. Începând cu luna aprilie, Marian Graure îşi căuta de lucru în Madrid (Spania) după ce în ţară a lucrat în cadrul Şantierului Naval Giurgiu.
Plecase din comuna giurgiuveană Oinacu lăsându-şi acasă fiul de 19 ani. Chiar dacă nu reuşise să plece din ţară la sigur, bărbatul spera să îşi găsească rapid un contract de muncă. A lucrat pe şantier ca zilier şi avea promisiuni că va primi un loc de muncă stabil în construcţii.
Familia bărbatului a fost anunţată pe 19 august de o prietenă comună aflată în Spania că Marian şi-a pierdut viaţa în împrejurări neclare.
 „Ni s-a spus că ar fi căzut de pe un bloc. Nu a avut niciodată probleme şi nici nu ne gândim că a vrut să se sinucidă. Poate l-a împins cineva de la înălţime altfel nu ne explicăm gestul” susţine sora victimei.

Despre Marian, numai cuvinte de laudă

„Era un om sufletist care ajuta pe toată lumea. Trimitea pachete acasă pentru toţi din familie, în special pentru nepoţica lui. Avea grijă să-i trimită dulciuri şi lucruri frumoase. Aşteptam cu nerăbdare orice venea de la el”, poveşte Florina Coman, sora lui Marian.
Rudele n-au bani să-l aducă în ţară
Familia nu are posibilităţi financiare pentru a-l aduce în ţară pe Marian şi se gândeşte cu groază la faptul că nu îl va putea îngropa creştineşte, în localitatea natală.
„Am înţeles că ne costă între 6.000 şi 7.000 de euro ca să îl aducem în ţară. Aşteptăm să ne sune cineva de-acolo, nu ştim cum să procedăm. Trebuie trimise mai multe documente în Spania. Încercăm să facem rost de bani şi noi şi vecinii care au auzit de tragedie” a mai spus sora giurgiuveanului.




Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite