MILLENIUM ART - Locul I la Dans de caracter şi Show Dance

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul de Dans “Romania Open”, desfăşurat la Buzău, a fost cu noroc pentru tinerii din Giurgiu. Cei 19 dansatori giurgiuveni, care au concurat la categoria dans de caracter cu French Cancan şi la show dance cu un colaj disco şi acro dance, au reuşit să se claseze la ambele secţiuni pe Locul I.

Festivalul s-a desfăşurat în Tabăra “Delfinul” din Năvodari, în perioada 27-30 iulie 2011, fiind organizat în parteneriat cu Primăria Năvodari, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi SIND România Năvodari.
25 de instituţii din Caracal, Bârlad, Bucureşti, Constanţa, Buzău, Ilfov, Mureş, Giurgiu, Fălticeni, Piatra Neamţ, Vatra Dornei, Ploieşti, Năvodari şi Râmnicu Sărat s-au înscris în competiţie, aproximativ 600 de dansatori de toate vârstele demonstrându-şi talentul.
Competiţia s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans: popular, caracter, tematic, contemporan, producţii, show dance şi new style.
Cei 19 dansatori giurgiuveni au concurat la categoria dans de caracter cu French Cancan  şi la show dance cu un colaj disco şi acro dance reuşind să se claseze la ambele secţiuni pe Locul I.
Laureaţii festivalului au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi cadouri din partea sponsorilor, fiecare instituţie participantă la eveniment fiind premiată de către Comitetul Olimpic Internaţional.
Aflaţi pentru prima dată într-o tabără la malul mării, dansatorii giurgiuveni au petrecut clipe de neuitat la Năvodari, au participat la evenimentele sportive organizate pe plajă, la concursurile tematice şi serile distractive din tabăra “Delfinul”.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite