Lucian Iliescu despre faptul că în Giurgiu nu sunt montate instalaţiile luminoase: „Este o ruşine pentru administraţia locală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, s-a arătat nemulţumit de faptul că până în acest moment nu s-a reuşit asamblarea în totalitate a accesoriilor luminoase de sărbători. Edilul-şef a ameninţat că va lua măsuri şi îi va penaliza pe reprezentanţii ADPP, societatea care se ocupă de montarea instalaţiilor în oraş.

„Am rămas în urmă cu foarte  multe lucruri. E un stil care trebuie analizat pentru că ne-a creat probleme. Parcă am fi la prima zi de administraţie locală. Sunt oameni cu vechime care nu ştiu ce să facă. Este, şi recunosc, o ruşine pentru administraţia locală de la Giurgiu că nu am reuşit să montăm instalaţiile până acum” a declarat Lucian Iliescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Principalul vinovat în opinia edilului-şef este directorul ADPP Giurgiu, Liviu Popazu, care a dat asigurări că toate instalaţiile vor fi montate în jurul datei de 15 decembrie. „În loc să dăm premii, o să dăm sancţiuni. Mi-a zis Liviu Popazu că în jur de 15 decembrie o să fie gata cu totul. A făcut Liviu Popazu luna decembrie pe jumătate? Îi fac şi eu salariul pe jumătate. Eu nu vreau să aud scuze, eu vreau soluţii” a mai spus Iliescu.

Instalaţiile de anul trecut, scoase de la „naftalină”
Din cauza bugetului scăzut, şi în acest an reprezentanţii Primăriei municipiului Giurgiu au dat dispoziţie să fie folosite instalaţiile, figurinele şi restul accesoriilor de anul trecut.

Cu toate acestea, până acum, au fost amenajate instalaţii şi elemente luminoase doar la Primărie, Turnul Ceasornicului şi câteva de-a lungul străzii pietonale Mircea cel Bătrân. Cealaltă „pietonală” din oraş a fost îmbodobită doar de comercianţii care deţin magazine.

De asemenea, În apropierea parcului Mihai Viteazul, în zona căsuţelor din lemn, au fost montate peste 50 de figurine luminoase, special pentru cei mici.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite